Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ημέρα κυπέλλων


Καλησπέρα φιλαράκια μου
Με απόλυτο ξεκινήσαμε χθές, άνετα και χωρίς
άγχος πάμε για το επόμενο.
Ξεκινάμε με τον πρώτο σημερινό τελικό, της Σκωτίας και δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός των πλάνων μας την Σέλτικ του 1,45. Ρεκόρ φέτος για την πρωταθλήτρια, δεν θα αφήσει να της φύγει το κύπελλο μιας και όταν αντιμετώπισε φέτος την σημερινή φιναλίστ την νίκησε κατά κράτος.Ακόμη μία νίκη και η σημερινή.
Πάμε Αγγλία και την Τσέλσι του 1,80. Πάθος, δύναμη, φόρμα και ηθικό μας δίνουν την νίκη της πρωταθλήτριας και ομάδας του καλύτερου προπονητή Κόντε.
Τα έχουμε ξαναπεί, πως ακολουθούμε ένα πλάνο στα τελευταία ματς της σεζόν και δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός δελτίων ομάδες που μας στήριξαν με τις νίκες τους κα΄τα την διάρκεια της σεζόν.
Δεν αφήσαμε εκτός την Γιούβε από τον τελικό Ιταλίας όπου μας ευκολοπλήρωσε, την Μαντσεστερ Γ. με τον Άγιαξ όπου έκλεισαν και οι 2 όπως θέλαμε δείχνοντας σταθερότητα και σχέδιο για να πάρουν την κούπα.
Έτσι και σήμερα το ίδιο περιμένουμε από την Τσέλσι.
Τα μικρά της ημέρας, Μπάρτσα με 1,20 και Παρί του 1,22 φυσικά και δεν θα αφήσουμε και θα τα βάλουμε σε μία δυάδα ασφαλείας. Επίσης θα είμαστε εκεί εάν καθυστερούν να επικρατήσουν.
Τα λέμε στο live...
Καλή μας επιτυχία